Ügyvéd marketing

Speciálisan ügyvédekre szabott online Ügyfélszerzési rendszerek

Tudta?

1 %

A leendő ügyfelek 76%-a használja az internetes keresőket (elsősorban Google-t), amikor ügyvédet keres. [2015-ös felmérés]

1 %

Magyarországon a teljes lakosság 81%-a használja az internetet magáncélra. Ez valamivel magasabb, mint a 77 százalékos globális átlag. [2018-as felmérés]

1 %

Magyarországon mindössze a vállalkozások  61%-ának van saját weboldala. Ez a szám az ügyvédeket tekintve még alacsonyabb (különösen vidéken) és akinek van annak sem biztos hogy korszerű, mobilra optimalizált vagy keresőbarát a honlapja.

Szolgáltatásaink
Minden egy helyen

A célkitűzésünk, hogy egy teljes körű online marketing szolgáltatást nyújtsunk az ügyfeleinknek.

Logótervezés
Modern design
Mobilra optimizált
Keresőbarát kialakítás
Az ügyvédi szabályozásnak megfelelő
GDPR kompatibilis
Az iparági sajátosságoknak megfelelő kialakítás
Követőkódok beépítése
Webanalitika
Időpont foglaló rendszer

 

A Google hirdetéseknek köszönhetően azonnal megjelenhet a keresőben, azoknak akik a környéken az Ön szolgáltatását keresik.
Mi beállítjuk a hirdetési fiókját összekötjük a weboldalával, elkészítjük a hirdetéseket a megfelelő célzási beállításokkal, majd folyamatosan teszteljük és optimalizáljuk a különféle beállításokat és hirdetés verziókat, hogy Ön weboldalára a lehető legtöbb potenciális ügyfél találhasson rá.

Ahhoz, hogy a keresőből organikusan is rátaláljanak a potenciális ügyfelek az Ön weboldalára bizonyos technikai beállítások mellett elengedhetetlen az is, hogy rendszeresen minőségi tartalom jelenjen meg a weboldalán, ezért minden segítséget megadunk a szakmai cikkek írásához. Mindazonáltal a keresőoptimalizálás egy hosszútávú stratégia ezért javasoljuk mindenképpen a Google hirdetések használatát is.

Miért érdemes velünk dolgozni?

All in one

Ha nem szeretne külön egyeztetni és egybehangolni egy grafikus, web programozó, online hirdetés kezelő, keresőoptimalizálási szakember és cikk író munkályát, akkor jó helyen jár.

Exkluzivitás

Nem készítünk tartalmat és nem kezelünk hirdetéseket egy városban egynél több ügyvédnek vagy ügyvédi irodának.

Ügyvédekre specializálódva

Pontosan azokat a módszereket használjuk és fejlesztjük tovább, amik az ügyvédeknek megengedettek és leginkább működnek.

Jelentkezzen egy ingyenes megbeszélésre!

Találkozzunk személyesen és egy kb. 1 órás beszélgetés alatt derítsük ki, hogy tudnánk-e együtt dolgozni és ha igen, hogyan.

Email: ugyvedmarketing[kukac]tormabalint.hu

Tel: +36 70 292 7781

[booked-calendar]