Online Marketing Stratégiai Képzés Vállalkozóknak, Zalegerszegen

8 téma, és 28 konkrét megoldás, amelyekkel muszáj foglalkoznod vállalkozóként, ha talpon akarsz maradni.

Érdemes eljönnöd, ha…

Cégvezetőként vagy vállalkozóként szeretnél képbe lenni az online marketinggel stratégia szinten.

Ez nem neked szól ha…

Technikai Google vagy Facebook hirdetés beállításokat akarsz tanulni vagy hasonló „szakemberes” online marketing ismeretekre vágysz.

A képzésről

Miről lesz szó?

Zalaegerszegi helyszín

Nem kell messzire menned ahhoz, hogy értékes tudást szerezz a vállalkozásod fejlesztéséhez.

Életszerű példák

Nem multis marketing büdzsékre szabott, csak elméletben működő dolgokról lesz szó. Bárki által használható példák és tippek lesznek.

Torma Bálint

Ki vagyok én?

2017 óta önképzés formájában munka mellett sajátítottam el az online marketing csínyát-bínnyát. Az emúlt időszakban 1 millió forintnál is többet költöttem szakmai témájú könyvekre és tréningekre, valamit a saját tanuló projektek fejlesztésére; ezeknek köszönhezően sikerült, olyan szintre fejleszteni magamat, hogy 2019-ben egy budapesti központű online marketing ügynökségnél dolgozam alvállalkozóként, elsősorban mint Google Ads szakértő, e mellett kezeltem Facebook kampányokat, szerkesztettem weboldalakat és az ügyfél kapcsolattartásból is kivettem a részem.

Most már szabadúszóként dolgozom a saját ügyfeleimmel, akik rendszerint a KKV szektorból kerülnek ki. Mivel az életfogytig tanulásban hiszek az ismereteimet tovább bővítettem keresőoptimalizálás és tartalom marketing témakörben is. Ennek a széles tudás bázisnak az eszenciáját szeretném neked átadni.

Ez a képzés azért jött létre, hogy te mint vállalkozás vezető lásd a „nagyobb képet” és tudd, hogy az egyes taktikáknak, eszközöknek, mi a szerepe a céged online marketingjében és a megfelelő stratégiai szemléletet tudd kialakítani.

Helyszín: Inkubátorház Zalaegerszeg

Jelentkezz az Online Marketing GPS-re!

… hogy ne tévedj el az eszközök, a koncepciók, a különféle taktikák tengerén

Itt a helyed

Kinek érdemes eljönni?

Vállalkozóknak

Túlzás nélkül állíthatom, hogy minden magyar vállalkozónak legalább évente egyszer be kellene ülnie erre a képzésre, hogy képben legyen. Nem kell vállalkozóként online marketingessé válnod, de foci nyelven szólva “látnod kell a pályán”.

Cégvezetőknek

Ha te egy 10 – 20 fős cég “külsős” vezetője vagy, akkor kutya kötelességed képben lenni az online marketingel. Ma már annyira fontos, és annyira komplex az online marketing, hogy amelyik cégvezető nincs képben, annak annyi.

Marketing vezetőknek

Ha a te feladatod, hogy a cég online marketingje rendben legyen, akkor nem elég pár dolgot kipipálni, mert ma már ezzel a hozzáállással nem lehet átütő eredményt elérni. Gyere el és legyél magabiztos vezető!

Add le a jelentkezésed!

Hol? Inkubátorház Zalaegerszeg
8900 Zalaegerszeg, Köztársaság u. 17.

Mikor és mennyiért? 2020 Szeptemberben. Amint összegyűlik a megfelelő számű érdeklődő, felveszem veled a kapcsolatot és megbeszélünk egy megfelelő időpontot és azt, hogy mennyibe kerül, te pedig eldöntheted élsz-e a lehetőséggel.

A létszám maximum 10 fő

Ha nem akarsz lemaradni az indulásról, itt regisztrálj!